mansikkalan kiinteistöhuolto oy

Isännöinti

Tarjoamme korkealuokkaista isännöintiä valikoidulle asiakaskunnalle. Ylläpidämme osaamistamme jatkuvalla kouluttautumisella ja pidämme huolen viranomais- ja muiden velvoitteiden hoitamisesta, kuten esimerkiksi rakentamisilmoituksista, veroilmoituksista, rahanpesulain ja tietosuoja-asetuksen (GDPR) velvoitteiden noudattamisesta.

Isännöitsijä Anu Raikaslehto on toiminut alalla jo reilut 20 vuotta ja isännöitsijänäkin yli 15 vuotta. Peruskoulutukseltaan hän on laskentatoimen tradenomi ja sen jälkeen suorittanut Isännöinnin ammattitutkinnon (IAT), Teknisen isännöitsijän koulutuksen ja tutkinnon (ITS-TEK) sekä saavuttanut johtavan ammatti-isännöitsijän pätevyyden (AIT) vuonna 2017. Osoituksena osaamisestaan Raikaslehto hankki auktorisoidun isännöitsijän pätevyyden vuonna 2022.

Yrityksemme on sitoutunut noudattamaan isännöinnin eettisiä ohjeita. Isännöintisopimukset laaditaan kirjallisesti ja käydään läpi asiakkaan kanssa, jotta molemmat osapuolet ymmärtävät palvelukokonaisuuden. Emme harrasta piiloveloituksia, kaikki veloitusperusteemme ovat avoimesti sopimuksella ja erillisveloitushinnastossa näkyvillä ja poikkeavista laskuista sovitaan erikseen.

Käyttämämme isännöintiohjelmisto Domus ei tuota kohtuuttomia “transaktiomaksuja” taloyhtiölle ja Domuksen huoneistotieto.fi-palvelun kautta osakkailla on pääsy omien tietojensa tarkasteluun ja hallituksella avoin pääsy yhtiön talous- ym. tietoihin.

Pyydä tarjous isännöinnistä jo tänään!

toimisto (at) mansikkalankiinteistohuolto.fi

p. 05 432 3155

Kauppakatu 12, 55120 Imatra